Jacobs Travel – Spauwen Travel Group is op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s. Gaat jouw hart sneller kloppen van een vraagbaak en organisatorische functie? Dan is een baan als Operations Support medewerker (fulltime/parttime) echt iets voor jou!

Als Operations Support medewerker bij Jacobs Travel …

Start je de dag met een kop koffie op de vestiging in Valkenburg of Maastricht. De organisatie zit midden in het hoogseizoen (maart – oktober) en de telefoon staat roodgloeiend. Een potentiële klant belt met de vraag of jullie een busreis kunnen organiseren voor een bedrijfsuitje. Vol enthousiasme en professionaliteit verbind jij deze oproep door aan jouw salescollega’s. Vervolgens belt een chauffeur met een aantal praktische vragen over de geplande rit, je checkt het systeem en geeft de antwoorden waar jouw collega naar op zoek is. Jouw collega van de planning vraagt jou om organisatorische werkzaamheden uit te oefenen voor een rit naar Frankrijk. Met liefde boek je hotels voor de chauffeurs, regel je taxi’s, geef je informatie door aan chauffeurs of hotels en zorg je dat alle informatie daarover in het systeem verwerkt worden. Verder houd je de voorraden van kantoorbenodigdheden en schoonmaakmaterialen bij. Is alles weer aangevuld? Dan maak je de ritpakketten klaar voor de chauffeurs, door ritstaten, aanvoerlijsten, het programma en reisblad klaar te maken en in een mooi mapje op te leveren. Jouw werkdag is bijna ten einde als de directeur jou vraagt om een aantal gegevens van een chauffeur door te zetten. Met een dienstbaar en voldaan gevoel sluit je de werkdag af.

Vacature Operations Support medewerker

  • Jij bent dienstbaar en organisatorisch sterk onderlegd;
  • Je staat erom bekend dat je een prettige manier van communiceren hebt, waarbij gastvrijheid en daadkracht centraal staat;
  • Je krijgt veel energie van de afwisseling tussen ad-hoc werkzaamheden en administratieve werkzaamheden;
  • Je hebt geen moeite met telefonische bereikbaarheidsdiensten buiten kantoortijden (1 x per 2/3 weken) en vindt het heerlijk om flexibele werkdagen te hebben (7 dagen per week geopend).

Bij Jacobs Travel kun je rekenen op:

  • Een toekomstig vast dienstverband bij een professioneel familiebedrijf;
  • Werken in een klein aansturend team, waar een informele werksfeer heerst;
  • Contractmogelijkheid parttime en fulltime;
  • Een baan met veel afwisseling;
  • Salaris en toeslagen conform cao besloten busvervoer.

Interesse?

Stuur een e-mail naar werkenbij@jacobs-travel.com en we nemen snel contact met je op. Heb je nog vragen? Dan kun je contact met Ojo Meijers opnemen via 043-6013877

 

Lees hier meer over Jacobs Travel www.jacobs-travel.com. Jacobs Travel is onderdeel van Spauwen Travel Group.