Bus huren? Vraag vrijblijvend een prijs aan Prijs aanvragen >

Dagtochten voor groepen

Meer dan 100 reisideeën voor groepen, bedrijven of verenigingen

Dagtochten voor groepen

Op zoek naar dagtochten voor groepen? Jacobs Travel de specialist in volledig verzorgde dagtochten voor verenigingen en bedrijven. Voor vele klanten regelen wij volledig verzorgde dagtochten naar bestemmingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg.

Laat u vervoeren door onze uitstekende en deskundige chauffeurs in moderne en luxe touringcars. Of het nu gaat om een groepsuitje met uw verengingsleden, collega’s, vrienden, familie of sportclub; Jacobs Travel regelt het voor u! Geef al uw zorgen uit handen en ga gezellig met ons mee naar bijvoorbeeld een pretpark, een museum, een stad, een evenement of ga met ons de natuur in. Wij bieden meer dan 100 verschillende arrangementen aan met veel inclusief, zoals koffie en gebak, lunch, diner, entree en rondleiding. Alle programma’s kunnen volledig op maat worden gemaakt.

 

Rolstoelen binnen uw gezelschap?

Heeft u ook mindervaliden in uw gezelschap? Jacobs Travel beschikt over bussen met een lift die zowel rolstoel- en rollatorvriendelijk zijn. Deze lift zorgt ervoor dat mensen die slecht(er) ter been zijn ook de mogelijkheid hebben om de bus via de normale opstap te betreden.

Doe inspiratie op voor uw groepsuitje in onderstaande brochure met méér dan honderd verschillende bestemmingen. Laat u verrassen door alle mogelijkheden of neem direct contact met ons op voor advies op maat.


Klik op de Brochure voor meer informatie!
Prijslijst 2021: vraag deze hier aan