Bus huren? Vraag vrijblijvend een prijs aan Prijs aanvragen >

TOUROPERATORS

Jacobs Travel is uw ervaren partner voor professionele vervoersoplossingen in heel Europa!

Touroperators

Jacobs Travel is het busbedrijf in Limburg die per jaar meer dan 500.000 passagiers vervoerd. Door deze kennis en ervaring zijn wij dé partner voor touroperators en reisorganisaties die waarde hechten aan kwaliteit en perfecte service. Niet voor niets kiezen veel Nederlandse en buitenlandse touroperators en reisorganisaties voor Jacobs Travel.

 

Welke touringcars kunnen worden ingezet?

Jacobs Travel beschikt over een grote diversiteit aan vervoersmiddelen, die passend vervoer bieden voor elke vervoersvraag. We beschikken over een uitgebreid wagenpark van Euro 5 en 6 voertuigen, met diverse capaciteiten. Daarnaast beschikken wij over speciale touringcars zoals een rolstoel touringcar, een touringcar met tafels of een VIP touringcar. Ook is het mogelijk om de touringcars van uw eigen branding te laten voorzien.

 

Voor welke bestemmingen kunt u een touringcar met chauffeur huren?

U kunt bij ons terecht voor iedere bestemming in Europa. We beschikken over een uitgebreid team van ervaren touringcarchauffeurs die kennis hebben van vele bestemmingen en gebieden in Europa. Wij staan 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar in binnen- en buitenland.

 

Waarom is Jacobs Travel dé partner bij uitstek?

  • Al meer dan 80 jaar zorgen wij dat onze passagiers comfortabel en veilig op de plaats van bestemming komen.
  • Ons wagenpark is luxe en modern.
  • We hebben ervaren, goed opgeleide chauffeurs. Zij hebben jarenlange ervaring in
    het busvervoer en toerisme, kennen de internationale wegen en hebben een brede toeristische kennis.
  • We vervoeren jaarlijks meer dan 500.000 passagiers. Daarmee zijn we in staat om elke vervoersvraag te kunnen beantwoorden.

Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden of vraag een vrijblijvende offerte op. Laat u verrassen door de scherpe prijs.