Wij zorgen dat meer dan 500.000 passagiers die jaarlijks met ons reizen, een fijne ervaring hebben.

Dat begint al vanaf het moment dat er bij ons een offerte wordt aangevraagd. Een vaste contactpersoon zal u vervolgens helpen om uw vervoersvraag zo goed en compleet mogelijk in te vullen.
Voor hoeveel personen kunt u een bus huren?

Jacobs Travel beschikt over een grote diversiteit aan vervoersmiddelen, die passend vervoer bieden voor elke vervoersvraag. Of u nu met 8, 10, 20, 30 of 40 personen bent. Wij regelen het voor u. Daarnaast beschikken wij ook over speciale bussen zoals een rolstoel touringcar, een tafel touringcar of een VIP touringcar. Voor evenementen en congressen beschikken we over een speciale afdeling.

 

Voor welke bestemmingen kunt u een bus huren?

U kunt bij ons terecht voor iedere bestemming binnen Europa, kortbij en ver weg. Of het nu een lokale transfer, een dagtrip betreft, een schoolreisje of een meerdaagse groepsreis, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij staan 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar in binnen- en buitenland.

 

Wat kost een bus huren met chauffeur?

De prijs van het huren van een bus met chauffeur is afhankelijk van een aantal factoren. Voor de berekening van de prijs zijn onderstaande factoren van belang:

  • De hoeveelheid personen en daarmee het type touringcar
  • Vertrekpunt en de bestemming (aantal kilometers en uren)
  • Een enkele reis of retour
  • Dagtrip of meerdaagse reis
  • Specifieke wensen zoals catering of WiFi.

Wij geven u graag een vrijblijvende prijsindicatie voor uw vervoersvraag. Laat u verrassen en vraag vandaag nog een offerte aan! Wanneer u op werkdagen vóór 14:00 uur een prijs aanvraagt, ontvangt u nog dezelfde dag een scherpe prijsopgave in uw mailbox.