Bus huren? Vraag vrijblijvend een prijs aan Prijs aanvragen >

BUS HUREN

Moderne touringcars & gekwalificeerde chauffeurs; tot uw dienst!

BUS HUREN

Onze moderne, comfortabele en betrouwbare bussen kunnen gehuurd worden voor uw groep, bedrijf, school, vereniging of zakelijke relaties. Jacobs Travel beschikt over een grote diversiteit aan vervoersmiddelen, die passend vervoer bieden voor groepen van alle soorten en maten. Onze bussen zijn luxueus ingericht en ten alle tijden goed verzorgd. Onze uitstekend gekwalificeerde en representatieve chauffeurs vervoeren u graag naar uw bestemming in binnen- en buitenland!

Comfortabel & Veilig

Onze luxueuze bussen bieden een perfecte oplossing voor alle soorten busvervoer. Onze moderne voertuigen en onze ervaren chauffeurs garanderen een betrouwbare, veilige en comfortabele reis.

Uitstekende Chauffeurs

Onze professionele, vriendelijke en representatieve chauffeurs hebben jarenlange ervaring in het busvervoer en toerisme, kennen de internationale wegen en hebben een brede toeristische kennis.

Perfecte Service

Jacobs Travel staat voor kwaliteit, vakmanschap en perfecte reisoplossingen. Wij organiseren onze reizen met oog voor detail en aandacht voor de wensen van onze gasten.

Duidelijk & Persoonlijk

Om duidelijke communicatie te garanderen, heeft u gedurende de hele voorbereiding, uitvoering en het afronden van uw reis eenzelfde contactpersoon. Uw vervoer is in goede handen!