Wagenpark
Wilt u een bus huren bij Jacobs travel?
Het wagenpark van Jacobs Travel bestaat uit diverse soorten touringcars, die elk hun eigen specificaties hebben. Daarmee komen wij tegemoet aan de wensen van iedere vervoersvraag.

Waarom een bus of touringcar huren bij Jacobs Travel?

Jacobs Travel is een van de grootse touringcarbedrijven van Limburg, centraal gelegen tussen Maastricht, Aken, Luik, Brussel, Eindhoven en Düsseldorf. Door onze ligging kunnen wij u snel en flexibel van dienst zijn voor het huren van een touringcar of bus in het gehele zuiden van Nederland, Limburg en de Belgische/Duitse euregio, ongeacht uw bestemming, het aantal personen en het type gezelschap. U kunt vertrouwen op onze professionele chauffeurs, modern gevarieerd wagenpark en 24/7 flexibiliteit. Voor het huren van een bus, zakelijk vervoer, evenementenvervoer, schoolreisjes en groepsuitjes bieden wij u altijd een veilige vervoersoplossing en de beste service.

Met hoeveel personen wilt u reizen?

Onze touringcars zijn geschikt voor vervoersvragen van verschillende hoeveelheden personen. Of u nou met 4, 8,15, 20, 50, 62 of 84 personen wilt reizen. Onze touringcars zijn geschikt voor uw specifieke vraag. We zorgen ervoor dat de bus met chauffeur elk gezelschap op een veilige en comfortabele manier naar de plaats van bestemming brengt.

Ons wagenpark

Welke faciliteiten hebben de bussen?

Elke touringcar is voorzien van moderne opties die uw reis comfortabel zullen maken:

  • Microfoon
  • Airco
  • Bagageruimte (beperkt bij midi-touringcar)
  • Minibar / Koelkast
  • Koffiebar
  • Toilet (niet bij midi-touringcar)
  • Verstelbare stoelen
  • DVD/USB
  • Knielbuiging voor makkelijk instappen

Specifieke vervoersvraag?

Wij hebben ook speciale vervoersopties zoals een VIP touringcar met extra luxe lederen stoelen, een touringcar voor mensen in een rolstoel met een rolstoellift en touringcars met tafels waar u met 4 personen aan kunt zitten. Bij ons is het bovendien mogelijk om uw eigen branding op de bussen te laten zetten.

Wagenpark en milieu

De touringcars van Jacobs Travel voldoen aan de milieurichtlijnen.
Wij investeren jaarlijks in nieuwe touringcars, waardoor ons wagenpark nu al volledig Euro 5 en Euro 6 is. Daarnaast zijn wij ISO-9001 en Keurmerk Touringcarbedrijf gecertificeerd, een bevestiging van kwalitatief management!

OFFERTE AANVRAGEN