Groepsuitjes op maat

Een dagje uit op maat of een groepsuitje met overnachting(en) boekt u bij Jacobs Travel. Door onze jarenlange ervaring met het organiseren van groepsuitjes op maat zijn wij dé partner bij uitstek. Wij gaan graag voor u aan de slag om een onvergetelijk groepsuitje te organiseren voor uw collega’s, vereniging, sportclub of familie.

Welke zorgen kunnen wij uit handen nemen?

Jacobs Travel kan uw groepsuitje van A tot Z regelen en zo uw zorgen uit handen nemen. Of het nu gaat om een dagje uit naar een stad, een toeristische locatie, het bezoeken van een evenement, beurs, concert of dat het nu gaat om een meerdaagse reis. Het is allemaal mogelijk. Zo kunnen wij een overnachting, entreekaartjes of een gids regelen, volledig naar uw persoonlijke wensen of die van uw groep. Ook kunnen wij bijvoorbeeld een restaurant regelen waar u met een grote groep heerlijk kunt eten. Naast het vervoer per bus, kunnen wij ook andere reismogelijkheden voor u regelen, zoals vervoer per vliegtuig, trein, ferry of boot.

Met welk reisgezelschap is een groepsuitje op maat mogelijk?

Jacobs Travel beschikt over een grote diversiteit aan vervoersmiddelen, die passend vervoer bieden voor iedere vervoersvraag. Of u nu met 8, 15, 25, 50 of 62 personen bent. Wij regelen het voor u. Daarnaast beschikken wij over speciale bussen zoals een rolstoel touringcar. Hierdoor kunnen reizigers die slecht ter been zijn onbezorgd mee op reis.

Welke bestemmingen zijn mogelijk?

U kunt bij ons terecht voor iedere bestemming in Nederland, België en Duitsland. Daarnaast kunt u ook bussen huren voor bestemmingen elders in Europa. Wilt u inspiratie opdoen voor uw groepsuitje? Neem eens een kijkje in onze brochure. Mocht u een programma willen aanpassen of heeft u een eigen idee waar u naartoe wilt? Laat het ons weten en wij adviseren u graag vrijblijvend.

Ons ervaren team staat garant voor de perfecte reisoplossing voor elke groep. Wij zijn voortdurend op zoek naar innovatieve manieren om u de beste ervaringen te bieden voor een eerlijke prijs.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en laat u verrassen door onze scherpe prijzen.