Op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin je zelfstandig werkt, veel onderweg bent (voor korte of langere tijd), en mensen veilig en comfortabel kunt vervoeren? Ambieer jij daarnaast gastvrijheid, representativiteit en klantvriendelijkheid met het rijden in een touringcar, dan ben jij één van onze nieuwe visitekaartjes van ons touringcarbedrijf of branche.

Een touringcarchauffeur kan goed zelfstandig werken, gaat graag met mensen om en heeft een hoog verantwoordelijkheidsgevoel voor mens en touringcar. Daarnaast zijn het werken in afwisselende diensten, avonden en weekenden voor hem/haar geen probleem. Een touringcarchauffeur kan, maar hoeft niet altijd lang van huis te zijn. Het is een beroep met veel verschillende mogelijkheden qua invulling van type werkzaamheden, zowel fulltime als parttime.

Jacobs Academy biedt:

  • Instructeurs met ruime praktijkervaring
  • Praktijkgerichte cursussen en situaties
  • CCV-erkend
  • Samenwerking met branchepartners
  • Doorstromen naar eigen touringcarbedrijf met uitgebreid werkpakket
  • Zeer geschikt voor 45+ers, zij-instromers en herintreders
  • Baangarantie

Code-95 opleidingen:
Onderstaande opleidingen bieden wij momenteel aan voor touringcarchauffeurs welke al beschikken over Rijbewijs D en moeten voldoen aan de verplichte bijscholing:

Ben jij of word jij één van onze nieuwe Jacobs Travel touringcarchauffeurs, dan zijn deze opleidingen kosteloos!

Praktijk
W01-1 Het Nieuwe Rijden (veilig en zuinig op weg met de nieuwste technieken)
W02-1 Rijoptimalisatie (schadepreventief)

Theorie
U47-1 Verkeerseducatie
U23-1 Digitale tachograaf
U14-1 Communicatieve en Sociale Vaardigheden

Meer opleidingen volgen binnenkort

Deze opleidingen bieden wij ook aan voor collega-touringcarbedrijven tegen zeer scherpe tarieven! Neem contact met ons op voor meer informatie

In bezit van Rijbewijs D (bus)?
In bezit van het bus rijbewijs D, maar geen ervaring met het besturen van een touringcar? Wij bieden ook interne opleidingen voor deze categorie toekomstige chauffeurs. Neem contact op om een proefrit maken met een van onze instructeurs, en wellicht past een functie als touringcarchauffeur perfect bij jou! Vervolgens ontvang je bij ons (kosteloos) de nodige bijscholingen en trainingen. Zeer geschikt voor vroeg gepensioneerden, bijbaan, weekend-chauffeurs of als nieuwe fulltime uitdaging!

Wil jij rijbewijs D (bus) halen?
Is touringcarchauffeur jouw droombaan? Kom je net van school of op zoek naar een nieuwe uitdaging? Indien jij voor minimaal 30 uren per week wilt werken, krijg je de opleiding via onze partners gefinancierd. Wil je het zelf bekostigen? Dan heb je alle vrijheid qua aantal uren die je wilt werken. Wij begeleiden vanuit onze Jacobs Academy iedereen gedurende de opleiding. Je kan “meelopen” met collega-touringcarchauffeurs en zodra je de opleiding hebt afgerond heb je gegarandeerd een baan als touringcarchauffeur bij ons eigen touringcarbedrijf.!

Over Jacobs Travel
Jacobs Academy is onderdeel van Jacobs Travel, Ons bedrijf verzorgt professioneel busvervoer op maat met grote diversiteit aan opdrachten zoals meerdaagse reizen voor (internationale) touroperators, dagtochten, (meerdaagse) schoolreizen, treinstremming, transfers, evenementenvervoer, internationale lijndiensten en dagelijks groepsvervoer. Door ons zeer uitgebreide werkpakket, hebben wij de mogelijkheid dit aan te passen op de competenties en voorkeur van onze touringcarchauffeurs, de juiste man/vrouw op de juiste plaats en touringcar! Volg jij je bijscholing of rijopleiding samen met Jacobs Academy, dan heb je altijd een baangarantie bij ons!