Jacobs Travel biedt u de meest complete, veilige en voordelige vervoersoplossingen van en naar elke locatie in Nederland of in het buitenland. Of u nu van plan bent om met een klein gezelschap of een groot aantal mensen te reizen; wij bieden professionele ondersteuning bij het organiseren van het vervoer van alle soorten groepen. Jacobs Travel is de perfecte partner voor alle (luchthaven)transfers, evenementen, congressen en bedrijfsfeesten. Wij zijn gespecialiseerd in het plannen en organiseren van vervoersprogramma’s voor congressen en beurzen, sportevenementen en cruise agentschappen. Ons team werkt met de nieuwste technologie voor vervoersmanagement, om ervoor te zorgen dat we kunnen voldoen aan uw behoeften.

Waarom u op ons kunt vertrouwen?

Veilige en gevarieerde vervoersmiddelen
U wilt ervoor zorgen dat uw gasten zo snel en veilig mogelijk vervoerd worden. Wij bieden coaches, minibussen en taxi’s, die uw gasten efficiënt kunnen vervoeren naar elke gewenste locatie. Onze ervaren, gekwalificeerde en goed geklede chauffeurs zorgen voor een uiterst veilige uitvoering van uw vervoer.

Duidelijke communicatie
Wij zorgen te allen tijde voor duidelijke communicatie met uw gasten en uzelf. Om ervoor te zorgen dat het vervoer in goede banen geleid wordt, bieden wij verschillende manieren om de communicatie te optimaliseren; zoals cliënt- of bestemmingskaarten in de bus, verkeersleiders en routeborden langs de weg.

Branding op de bus
Jacobs Travel biedt diverse mogelijkheden voor corporate identity branding op onze bussen, van het tonen van bv. uw logo op de buitenkant tot reclame op de volledige bus. Doordat wij diverse reclame-oplossingen aanbieden, heeft u de mogelijkheid om maximale aandacht te genereren voor uw bedrijf of evenement.

Perfecte service
Evenementen zijn belangrijk voor bedrijven, hun klanten, de gemeenschap en de betrokken organisaties. Wij begrijpen dit en zorgen ervoor dat er aan alle vervoersbehoeften wordt voldaan. Jacobs Travel neemt het gehele vervoer management op zich, zodat u uw kostbare tijd kunt besteden aan andere belangrijke aspecten van het evenement.

Taxi service

Jacobs Travel biedt full-service (VIP) vervoersoplossingen voor bedrijven, congresorganisatoren en evenementenbureaus in heel Europa, als onderdeel van onze uitgebreide Evenementen en congresvervoer.

  • Luchthaven transfers
  • Hotel transfers
  • Evenementenvervoer
  • Road Shows
  • Site visits

We werken uitsluitend met moderne luxe voertuigen, altijd bestuurd door ervaren chauffeurs. Een combinatie die garant staat voor een veilige en comfortabele reis. Ook werken we met een betrouwbaar netwerk van lokale partners, om u de beste chauffeurs en voertuigen voor uw taxi en vip-vervoer aan te kunnen bieden, in geheel Europa, in iedere stad en op elk gewenst moment.

Ontmoetingsplaatsen op luchthavens en treinstations

Onze chauffeurs wachten op onze gasten (met zichtbare naam of logo). Klik hier voor de exacte ontmoetingsplaatsen en instructies.