Jacobs Travel biedt professioneel (bus)vervoer op maat door heel Europa. Met meer dan 80 jaar ervaring in het organiseren van vervoer voor een diversiteit aan klanten, is het onze passie om u te voorzien van de meest complete, veilige en gunstige vervoersoplossingen op elke locatie in Nederland, België, Duitsland of elders in Europa.

“Jacobs Travel is uw ervaren partner voor professionele vervoersoplossingen in heel Europa. Wij zijn Keurmerk Touringcarbedrijf en ISO-9001 gecertificeerd: uw garantie voor comfortabel vervoer, uitstekende kwaliteit en uitmuntende service.”

Met Jacobs Travel kiest u voor kwaliteit en vakmanschap. Door de jaren hebben wij vele gasten mogen ontvangen en vervoeren. Zij hebben stuk voor stuk onze perfecte service en goede prijs- kwaliteitsverhouding ervaren. Onze gekwalificeerde en representatieve chauffeurs en gastheren verzorgen graag uw veilige en comfortabele reis. Welkom aan boord!

Keurmerken

Extra Garanties
Elk touringcarbedrijf dat is erkend als Keurmerk Touringcarbedrijf biedt extra garanties aan haar passagiers op het gebied van veiligheid, het afgesproken comfort van de touringcars, de vakbekwaamheid en de dienstverlening van de chauffeurs, de strikte naleving van de rij- en rusttijdenwetgeving en de naleving van de sociale voorschriften van de branche. De extra garanties dienen maar een doel: u als klant tevreden stellen!

Klantgerichtheid
Kwaliteitsbevordering vraagt om gericht beleid en een inzet op lange termijn. Keurmerk Touringcarbedrijven investeren voortdurend in de kwaliteit van hun personeel en materieel. Klantgerichtheid en zorg voor optimale dienstverlening staan voorop. Van zowel de ondernemer als van de werknemers mag een continue inzet en betrokkenheid worden verwacht, waarbij de verantwoordelijkheden duidelijk zijn vastgelegd.

Kwaliteitszorg
De constante kwaliteitszorg leidt er toe dat het erkende Keurmerk Touringcarbedrijf zich met recht specialist in het vervoer per touringcar mag noemen. Binnen een Keurmerkbedrijf vindt op basis van het kwaliteitshandboek voortdurend interne controle plaats, terwijl een onafhankelijke auditinstelling geregeld externe controles uitvoert. Daarmee heeft de passagier de beste dienstverlening voor al het toeristisch, zakelijk en recreatief vervoer. Veiligheid, comfort en service staan bij het keurmerkbedrijf voorop.

SKTB-ISO 9001

Het keurmerk SKTB bestaat uit ISO 9001, aangevuld met een Veiligheidsdocument waarin een branche specifieke invulling van (en aanvulling op de ISO 9001) normen wordt gegeven. Met de onafhankelijke toetsing van bedrijven op de eisen uit het veiligheidsdocument wordt de veiligheid in en om de touringcar in al zijn facetten geborgd.

ANVR

Spauwen Travel Group (waartoe Jacobs Travel behoort) is lid van ANVR.

Doelstelling ANVR
‘Het bundelen van krachten van de aangesloten leden ten einde de gemeenschappelijke sociaal-economische belangen te behartigen, zodat de ANVR als organisatie nationaal en internationaal een toonaangevende plaats inneemt als vertegenwoordiger van de reisbranche’

SGR

Spauwen Travel Group (waartoe Jacobs Travel behoort) is SGR gecertificeerd.

SGR staat garant voor uw vooruitbetaalde reisgeld of zorgt er bijvoorbeeld voor dat uw verblijf of terugreis in dit soort situaties alsnog wordt betaald. Maar let op: SGR staat alleen garant wanneer u boekt bij een reisorganisatie die is aangesloten bij SGR! Check daarom – voordat u een reis boekt – of uw reisorganisatie ook echt bij SGR is aangesloten. Want alleen dan valt uw vooruitbetaalde reisgeld onder de SGR-garantie. En boeken bij een SGR-reisorganisatie kost u bovendien niets extra. Altijd doen dus!