Jacobs Travel staat klaar voor de beantwoording van al uw vragen over het huren van een bus of vervoersmanagement voor uw evenement.

Heeft u een vraag over uw geregelde reis, ons wagenpark, een dagtocht of mogelijk iets anders? Neem contact met ons op! U bent ook van harte welkom in onze locatie te Valkenburg a/d Geul. Let er dan wel op dat u een afspraak maakt. U weet dan namelijk zeker dat wij tijd voor u hebben.

Neem contact op

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Een vrijblijvende offerte aanvragen?

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor een schoolreisje, groepsuitjes, meerdaagse groepsreis, of een dagtocht? Dat kan eenvoudig en snel: offerte aanvragen.

Spullen vergeten tijdens uw busreis?

Bent u persoonlijke eigendommen in de bus vergeten? Neem contact met ons op en hopelijk hebben wij uw spullen gevonden. Na elke rit worden onze vervoersmiddelen gepoetst en worden gevonden voorwerpen verzameld op onze locaties in Valkenburg en Brunssum.

Indien u een mail stuurt over vergeten persoonlijke eigendommen ontvangen wij graag zoveel mogelijk informatie zoals de bestemming van de bus, de datum, het tijdstip, uw zitplaats en een beschrijving van de persoonlijke eigendommen.