Jacobs Travel – Spauwen Travel Group is altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s. Ben jij graag onderweg en hou je van contact met andere mensen? Dan is een baan als touringcarchauffeur echt iets voor jou.

 

Als Touringcarchauffeur bij Jacobs Travel …

Start je de dag met een kop koffie op de vestiging in Valkenburg of Brunssum. Voor vertrek bekijk je op je mobiele telefoon de laatste keer de ritinformatie en of de bus in orde is. Vervolgens neem je plaats op de allerbeste plek van de touringcar: achter het stuur.

Daar gaan we! Je rijdt naar het ophaalpunt, waar de eerste passagiers je al opwachten. Je verwelkomt de reizigers en assisteert hen bij het instappen. Wanneer iedereen een plekje heeft gevonden, vertrek je naar het punt van bestemming.

Waar je ook heen gaat, onderweg geniet je van muziek uit de radio, het geroezemoes achterin en van de mooiste uitzichten onderweg. Met jouw vakmanschap bestuur je de bus veilig door iedere verkeerssituatie heen. Aangekomen bij het eindpunt begeleid je bij het uitstappen en word je persoonlijk bedankt door een aantal passagiers. Naast dat je zelf blij wordt van het rijden, tevreden passagiers, daar doe je het ook voor. Terug op de vestiging zorg je dat de bus netjes achterblijft voor een volgende rit, zodat jij of je collega ook met een frisse touringcar kan starten!

Klinkt dit als jouw ideale werkdag? Dan kun je bij ons aan de slag als:

Allround Touringcarchauffeur

Als Allround Touringcarchauffeur word je ingezet voor de dag- of meerdaagse reizen, in binnen- en buitenland maar ook voor trein vervangend vervoer, lokale transfers en congres- en evenementen vervoer. Afhankelijk van jouw voorkeur rijd je de meerdaagse reizen, of ga je voornamelijk met mensen op pad voor dagtochten of lokaal vervoer. Een baan waarin je veel afwisseling qua diensten hebt en het gevoel voor gastvrijheid optimaal kunt combineren met een passie voor het rijden en onderweg zijn.

Touringcarchauffeur school- en groepsvervoer 

Als touringcarchauffeur schoolvervoer breng en haal je dagelijks kinderen van en naar school. De werktijden zijn tussen ca. 7.30 en 9.15 en in de middag tussen ca. 14.45 en 17.00 uur. Tussendoor kan je gewoon naar huis of kan je worden ingepland voor andere ritten zoals lokale transfers of schoolreisjes in de Euregio. Je bent daarbij nooit langer dan een dag weg en deze functie is zowel beschikbaar op vaste contracturen basis als flexibele uren.

Touringcarchauffeur Weekend

Als Touringcarchauffeur Weekend zal je in de weekenden en/of tijdens feestdagen worden ingezet voor treinvervangend vervoer, vervoer voor evenementen, lokale transfers in de Euregio of dagritten in binnen- en buitenland. Zie jij rijden en gastheerschap als ontspanning? Dan is dit de ideale functie naast je vaste baan doordeweeks. De planning zal altijd in goed overleg met je worden gemaakt.

Touringcarchauffeur Flixbus

Met de Flixbus rijd je met onze “groene” bussen internationale lijndiensten tussen Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. Er zijn diverse mogelijkheden qua diensten, je slaapt 1 tot 4 nachten per week in een hotel op het begin- of eindpunt van de route, meestal Parijs. We bieden een stabiel rooster, welke ruim vooraf bekend is op basis van de dienstregeling.

Door ons zeer uitgebreide werkpakket, kunnen we dit aan passen op de competenties en voorkeur van onze chauffeurs. We denken graag met je mee.

Voor welke functie je ook kiest, je kunt bij Jacobs Travel rekenen op:

  • Een contract tussen de 20 en 40 uur  per week, uren zijn bespreekbaar, gedurende het hele jaar
  • Salaris en toeslagen conform cao besloten busvervoer
  • Een informele werksfeer bij een professioneel familiebedrijf
  • Jaarlijkse opleiding en bijscholing
  • Een modern wagenpark met luxe touringcars

Naast verantwoordelijkheidsgevoel en representativiteit, verwachten we:

  • Een geldig rijbewijs D (bus)
  • Code 95
  • Medibuspas/geldige gezondheidsverklaring
  • Verklaring omtrent gedrag (VOG)

Heb je nog geen ervaring als touringcarchauffeur? Geen probleem! We leren je graag de kneepjes van het vak zodat je onze passagiers (en jezelf) een mooie reis kan bieden. Indien je nog geen rijbewijs D hebt, kijk dan eens bij onze vacature voor carrièreswitchers.

Interesse?

Stuur een e-mail naar werkenbij@jacobs-travel.com en we nemen snel contact met je op. Heb je nog vragen? Dan kun je contact met ons opnemen via 043-6013877

Lees hier meer over Jacobs Travel www.jacobs-travel.com. Jacobs Travel is onderdeel van Spauwen Travel Group.